Podjetje

Nogometni štadion Izola

Storitve in izdelki, ki jih ponujamo so namenjeni tako imenovanim javnim objektom. Z veseljem pa se posvetimo tudi individualnim kupcem. Za lažjo odločitev med številnimi dizajni, barvami, kvalitetami imamo na sedežu našega podjetja razstavni salon, kjer vam z veseljem in s strokovnimi nasveti pomagamo. Na vašo željo pa vas lahko tudi obiščemo in predstavimo želen program.

Talne obloge za notranje površine

Naš prodajni program objektnih talnih oblog pokriva celoten spekter potreb gradnje javnih objektov, od poslovnih do hotelskih objektov, od bolnic do šol, kot tudi športnih objektov, kot so telovadnice in vse vrste zunanjih igrišč. Specializirani smo tudi za športni program talnih oblog. Kot zastopnik znanih proizvajalcev iz sveta športa, nudimo različne tipe umetnih trav, namenjene tako nogometnim igriščem, kot tudi ostalim športnim površinam ter pripadajočo športno opremo, kot so klopi, koši, goli, tribune…

Večnamensko igrišče pri O.Š. v Prevaljah

Prav tako smo usposobljeni za redno vzdrževanje športnih površin. Ustreznost materialov dokazujemo s primernimi certifikati. Na vgrajene materiale kot tudi na samo izvedbo pa vam izdamo garancijo.